Koninklijk/Burgerlijk? © Manja Croiset.

Wat overpeinzingen, taal gebruik. Nu net om middernacht ; tweede “kerstdag” hoor ik een stukje toespraak van de “koning” (Koning keizer admiraal, popla gebruiken ze allemaal) Minder kak, dan Trix “gewoon thuis’, nou we hebben niet allemaal zo’n stulpje,) maar de burgerlijkheid straalt er vanaf. Burgerlijk is geciviliseerd dus die taal en toch. Kak is niks, ze moeten niet denken dat ze meer zijn. Maar dit heb ik ook niet hoog zitten. Vastgeroeste republikein. Zitten ze nu in Argentinië, dan moeten ze daar maar blijven. Is het wel eens goed in mijn gevoel. nee. ik vind dat leven niet zo leuk.

 

Ik gebruik eens oranje!!!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.