De remissie die nooit komt. Een verbouwing, die tot waanzin drijft. Slaapdeprivatie.

Verbouwen drijft tot waanzinEen verbouwing, die tot suïcide leidt.
Denk ik tot rust te komen eten slapen en dan een voorzichtig herstel, het is me niet gegund.Ik huilde nog van uitputting en toen deze mededeling in de bus. Nog nooit is het een jaar stil geweest. Geen voetbal dit jaar!
Zo wordt mijn film me zeker afgenomen en welk huisnr. volgt?
Vorig jaar een uitgestorven dorp. Behalve ik één gezin bleef achter, ‘men’ tankte bij en ik opgesloten en de herrie van een verbouwing, die meer dan twee maanden zo duren. Anderen kunnen zonodig de herrie ontvluchten, ik niet.
Waar is een voor mij veilige stilte plek voor 14 dagen minstens? Wel met internet.
Is dat iets voor de s.c.e.n. arts. mevrouw waarom dient u dit verzoek in, omdat de buren gaan verbouwen, dat heeft een s.c.e.n. arts nog nooit als argument gehoord en het antwoord zou luiden: dan gaat u toch weg!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.