GROEN EN GEEL ERGEREN! Oftewel ziekte en (on)begrip.

 

Dat had ik moeten doen, een kaart sturen, had niet geholpen, de nadenkers of mensen met een hart, doen het wel goed en zij die dat niet doen snappen er toch geen bal van, maar obligate wensen worden niet op prijs gesteld!
Sommige holle frases kunnen mateloos irriteren of bezeren. De SVB bellen want je hulp is ziek en zij verzorgen de ziektemelding naar de Arbodienst. Je hebt je PGB niet voor niets,
je ligt er zo ziek als een hond zo accuraat/efficient mogelijk geef ik door! Gepokt en gemazeld en dan : ik wens u een prettige dag, mevrouw, terwijl je denkt hoe kom ik bij de wc en krijg ik te eten en te drinken!!! Hoe simpel voor die afdeling: mevrouw, ik hoop dat u vervanging hebt!
Laatst een sollicitante en die was het niet en ik denk nog, ik ben te kritisch op proef, maar nee, te beroerd om haar uit te laten. Krijg ik ook weer een prettig weekend mee. Ik had ooit achterlijke behandelaar, die zei; ik kan het je toch wensen. Nu heb ik al een heel eind getypt eerst stond het er alleen bij het begin. Vraagt dan achterlijke facebook weer. Hoe gaat het Manja? Wordt me gevraagd, daar is ie weer , ook niet goed. Flikker op zeg. En voor ik weer geblokkeerd word! L.S Facebook, dat woord heeft voor mij niets met homosxualiteit te maken. Voor er weer hele volkstammen over me heen vallen!

Over onbegrip gelukkig voor al die mensen, als ze het wel hadden, konden ze ook niet leven.

Een Reactie op “GROEN EN GEEL ERGEREN! Oftewel ziekte en (on)begrip.

  1. Om die en andere redenen, Manja, heb ik iets tegen dat idiote duimpje op FB, “II like it” ! terwijl er gvd een drama wordt opgevoerd ! Men kan toch ook reactie sturen, een paar woorden…
    Het is hier overigens wel heel eenzaam op je blog. Ik dacht altijd dat Nederlanders zo goed ‘ter tale’ waren…

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.