Wanneer word ik nou toch gearresteerd voor godslastering en majesteitsschennis?

Gisterennacht had ik een goede redactie voor dat, wat ik zeggen wou, eens niet dwangmatig mijn bed uit en kwijt!

Vraag dus, wanneer word ik opgepakt wegens godslastering en majesteitsschennis?

Voor mij normaal wat niet bestaat, kun je niet beledigen.

Je kwetst wel mensen, Maar godsdienst vind ik dom ( er zijn briljante mensen die geloven, onbegrijpelijk.) En een koning(in) gewoon een mens, megalomaan deels haar karakter, deels de achterlijke adoratie!

Van het klootjesvolk, maar ook wel intelligentia, maar daar is het percentage republikeinen hoger, dan bij de lager “klasse’, dat klinkt alsof we een kaste systeem hebben en dat is niet zo . Ja , homo’s komen uit de kast, ook al zo iets vreemds , er viel een lijk uit de kast, maar ik dwaal af.

Maar dat geloven en de steun, niet te bevatten.

GOD LIEFDE????

Sorry, dat ik het zeg hoor. Maar dat zou toch de grootste gek aller tijden zijn, de sadist onder de sadisten. Nee, niet beginnen de eigen verantwoordelijkheid van de mens. GOD IS ALMACHT.

Nou kom me maar halen. Meteen van de zorgen af van eten drinken enz.

Dat is ook onzin Manja, dat krijg je in die kliniek waar je niet heen wilt ook.

Kortom, hoe je het ook wendt of keert en het vorige zijn normale uitlatingen van mij, maar de zeldzame lezer van blog, zal dit niet woord niet van me gewend zijn. Het hele leven is KUT en dan vind ik dan een belediging van de vrouw, wat is er mis met een kut, alhoewel ik het woord vagina prefereer!

Kan je klote zeggen, maar wat is er mis met manlijke geslachtsdelen en zo kom je dus nooit in bed en al helemaal niet in slaap! Dit hoort dus in het boek , dat er niet komt, “de opvattingen van een fundamentalistische athexefst.”
En dan vraag ik “wie is die vrouw in de spiegel”dit allemaal!

Een Reactie op “Wanneer word ik nou toch gearresteerd voor godslastering en majesteitsschennis?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.