Hoe vaak ik luister, hoe mooier ik het vind!

Curieus, hoe vaker, ik de uitzending beluister hoe mooier ik het vind! Niet als ik sec de cd afspeel, waar Tal Sarid begint, maar al de intro van de man wiens naam ik niet weet, die het heeft over de Shoah en de impact op de overlevenden, maar ook op de tweede generatie. Ik zet de link hier nog eens neer. Want heel weinigen hebben hem gehoord. Inmiddels een makkelijker link vast ook weer onleesbaar, maar de cursor erover, zichtbaar en te kopieren om een of andere duistere reden lukt het niet meer ze rechtstreeks aaan te klikken/clicken. Klikken heeft voor mij taalManja een andere betekenis! http://www.youtube.com/watch?v=oO8aUDQiUkk&feature=youtu.be
http://www.joodseomroep.nl/:programma/joods+op+zondag/joods+op+zondag_6ac50b.html

Een Reactie op “Hoe vaak ik luister, hoe mooier ik het vind!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.