Cultuur?

Glitter. Een paar uur geleden, keek ik naar Opium en verwacht kwaliteit, maar nee, ik val in glamourland. Geen kunst, maar kitsch. Ja ik zou wel meer bekendheid willen hebben als schrijver, maar dit wereldje. Nee en absoluut geen kinnesinne. Een boekpresentatie in het NIEUWE NIEUWE DE LAMAR THEATER een biografie over Joop van de Ende. De rode loper en de chique, ze lopen alleen maar naast hun schoenen. Glad en onecht! Ik ga eens vaker naar Opium kijken, heeft het altijd dit niveau? Annemarie Oster ook een nieuw boek, maar ze laten een paar Nederlandse acteurs aan haar zien en vragen, wat zij van die drie de beste James Bond vindt. Dat is een cultureel programma? En wat zou ik doen als ik werd uitgenodigd? Een Cult UUR!

Een Reactie op “Cultuur?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.