De Achterkant van het Barlaeus van ons huis uit gezien!

En zo keken wij mijn hele jeugd, vanuit ons huis aan de Lijnbaansgracht tegen de achterkant aan. Als kind speelden we al met het zoontje van de claviger in de gymnastieklokalen. Iets verderop. Drie jaar oud betrad ik voor het eerst het echte gebouw vandaar uit kijkend naar de Sinterklaas optocht, die uniek was in Nederland, later kozen mijn ouders en wij weer voor echt op straat!

En zo keken wij mijn hele jeugd vanuit ons huis aan de Lijnbaansgracht tegen de achterkant aan. Als kind speelden wel al met het zoontje van de claviger in de gymnastieklokalen. Iets verderop. Drie jaar oud betrad ik voor het eerst het echte gebouw vandaar uit kijkend, naar de Sinterklaas optocht, die uniek was in Nederland, later kozen mijn ouders en wij weer voor echt op straat

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.