Huilen van ellende en opluchting!

Waarom denken andere mensen het altijd beter te weten dan jezelf? Gisteren kwam de buurvrouw ( goed bedoeld aan bellen om een eindje om te gaan met de rolstoel, absoluut geen trek in!) Vandaag stond ik iets steviger opmijn benen en begeef me naar buiten met twee stokken en sleep me voort. Ze ziet me bezig en zeg “goed van je ” de frisse lucht daar zal je van opknappen. Ik kwam alleen maar thuis met barstende koppijn van de inspanning en het leunen op de stok zo verkrampt, dat het mijn nek afknelt en de fysiotherapeute er meer werk aan heeft, maar dat zij zo, maar het huilen staat me nader dan het lachen! En de druk op mij oren ook vergroot!

En nu jullie dit lezen is het weer voor elkaar.

Ik ging dit als verslag op de pc zetten en hij crashte en nu dikke tranen van opluchting en ellende.

Maar ik heb toch weer voor elkaar! Maar beef nog steeds van alle inspanning!

Het was toch wel de druppel die de emmer van alleen zijn en ziek zjn deed overlopen! Totaal op!

 

 

Een Reactie op “Huilen van ellende en opluchting!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.