Interview radio Soest. 18 juli 2012

O ik luister interview terug, ik maak fouten, noem “durchs kamin” niet en zeg zieleroerselen van mijn bestaan ipv zieleroerselen van een getormenteerd mens en verder laat ik Lian Katzman niet uitspreken en ik heb altijd wel een wat krakerige stem, maar dit is duidelijk mijn ochtendstem. Klinkt ook heel oud, niet de inhoud, maar precies de stem van mijn moeder! Een video kan ik uploaden, maar alleen een geluidsbestand niet. Inhoudelijk niet verkeerd maar echt niet om aan te horen. Ik kan bestanddelen doen, maar die link is na een maand weg, nou dat wordt weer een latertje vandaag! Natuurlijk toch aan de slag! Nooit meer een ochtendinterview!

http://www.mijnbestand.nl/share.php?key=RPSK6XT3T8KF

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.