0 Reacties op “Slechte film van boekpresentatie maar beter dan niets!

  1. de titel dekt de lading..

    Aangezien ik op de boekpresentatie was, boek allang in mijn bezit en een paar maal herlezen. Zieleroerselen, heel veel zieleroerselen en niet alleen, die van de schrijfster, er wordt geciteerd uit een interview met haar pas op 96 jarige leeftijd overleden vader. Ik citeer het citaat ”Een man die zoveel heeft meegemaakt, dat dit interview de teneur van een drama zou krijgen, wanneer alle gebeurtenissen uit zijn leven erin verwerkt zouden zijn.”
    Je kan het woord ”man” hier naadloos door vrouw vervangen. Alle boeken van Manja Croiset boeien mij zeer. Waarom niet 5 sterren om toch aan te geven, dat een traan met een kwinkslag haar beste boek is! Allegaartje? ( ik kopieer dit van een recensie door mij geschreven op de site van de NRC! Vandaar het noemen van de sterren ) Zoveel aspecten, niet onder één noemer te vangen. Nee, veelzijdig en weer een extra dimensie door de tekeningen uit haar gymnasium tijd, waar ze in het nu teksten aan heeft toegevoegd. Het was een bijzondere bijeenkomst en het is een bijzonder boek! (toch blijft MIJN LEVEN ACHTER ONZICHTBARE TRALIES mijn favoriet)
    Temeer daar er een klein stukje getoond is uit de op handen zijnde documentaire over haar leven, door de cineast Willy Lindwer.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.