Wlly Lindwer, cineast. Alfred Edelstein, directeur Joodse Omroep. Manja Croiset, schrijfster.

Vanmiddag een gesprek gehad met mijn filmer Willy Lindwer en de directeur van de Joodse Omroep, die film van mij gaat er wel komen, mijn voorkeur ging uit naar een grotere zendgemachtigde, maar als hij er komt, dan wordt het een avonduitzending en niet op de zondagmiddag, die dan hoofdzakelijk de vroom joodse achterban heeft. Maar ’s avonds dan is het okay!
Ik houd jullie op de hoogte. Behalve mijn levensverhaal, draag ik ook voor! Over voordragen gesproken, ik liet Edelstein mijn doek “op transport/durchs kamin” zien en droeg ook voor. Hij reageerde met: daar is over nagedacht! Nee, absoluut niet, ik ben geen schrijfster, ik noteer slechts, alleen maar een weerslag van mijn leven!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.