Valpartij © Manja Croiset

Maanden, zeg maar gerust jaren, ben ik nagenoeg aldoor ziek thuis. Af en toe waggel ik een eindje over straat en nu voor het eerst in tijden een echte wandeling gemaakt. Zo blij. Maar Manja mag het niet goed hebben. Telkens plakte ik er een stukje aan en zeg ik tegen de hulp: nog een stukje, ze vond terecht van niet, maar had ik maar wel… !

Op mijn pad een stuk losse steen. Niet gezien ! Verzwik mijn voet en val. De laatste 20 meter naar huis, leken 200 km en daar zit ik dan weer met mijn voet omhoog, die nog echt pijn doet ook, misschien toch gebroken.

Mijn moed en doorzettings vermogen stevig afgestraft. Nu kan ik nauwelijks het huis door.
Ik moet nog eten, maar ja hoe de trap af?
Ik wou dit op mijn weblog zetten,maar kon weer niet inloggen, dus gedwongen achter de pc vandaan, waar ik zat als afleiding van de pijn. Strompel door het huis, warm een pannetje soep en laat het uit mijn handen flikkeren, geen soep en wel dweilen. Niet goed voor mijn pootje. Dan heb ik tenminste eens een reden om wakker te liggen. PIJN!

Het verslag van een dag!

2 Reacties op “Valpartij © Manja Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.