geen regressie

Geen regressie, maar toch zo'n verschrikkelijk klein, nietig minderwaardig mensje.

Of toch wel een grote geest (en daar zijn er velen van en sommigen zijn bij bepaalde gebeurtenissen, zowat het testbeeld op de tv en dat irriteert me dan) maar laat tot wasdom gekomen en de erkenning moet nog komen. Dus echte roem zal ik niet krijgen.

Moet dat dan, waren we niet allemaal gelijkwaardig?

Dit is geen nieuwe tekst van mij

Je Crois(et)

ik geloof in mij

je ne Crois(et) pas

ik geloof niet in mij

en dan schijnt het megalomaantje weer, behalve dat ik wens , dat mijn boeken gelezen worden, wil ik de titel doctor honoris causa verdienen voor een doorploegd leven en de kennis, die ik daarin vergaard heb.

Wat voor inaugurele rede zou ik dan houden, helemaal gratis is het niet en ik welke universiteit? Leiden of toch Amsterdam?
Zo Manja nog iets geleerd positief fantaseren ipv het eeuwige doemdenken. Maar dit is maar een vernisje, de binnenkant blijft negatief en nergens in geloven of vertrouwen hebben.

0 Reacties op “geen regressie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.